Medlem
Foresatt 1
Foresatt 2

REGLEMENT FOR DIORAMA MUSIKALTEATER VÅREN 2020

  • Det er ikke prøvetid. Faktura for medlemskontingent sendes på mail når man har takket ja til plassen.

  • Medlemsskapet i Diorama er løpende, og varer til det blir sagt opp. Frist for utmelding er 30. mai eller 30. november, og gjelder påfølgende semester. Hvis utmelding ikke er mottatt innen fristen, skal faktura betales i sin helhet. Utmelding skjer på www.diorama.no.

  • Faktura for påfølgende semester sendes ut i juni og desember.

  • Diorama skal være et fritidstilbud for barn og ungdom, ikke foreldrene. Vi ønsker derfor å unngå vartellinger, kakesalg og andre dugnader. Alle medlemmer skal i stedet selge minst 10 billetter til større forestillinger. (Potensielle kjøpere er foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og venninner, kollegaer, lærere osv.) Billettene selges direkte gjennom oss, og de unngår derfor avgift. Dette bidraget gjør at barna får spille for fulle saler.Billettsalg kan bli erstattet med kladdeboklotteri når det ikke er større forestillinger.

  • Diorama spesialsyr kostymer til større forestillinger. Disse leies ut til skuespillerne.

  • I planlegging av undervisning tar vi utgangspunkt i at alle medlemmer er på trening. Vi ønsker derfor at dere melder fra om evt fravær så tidlig som mulig. Høyt fravær kan gjøre at barna går glipp av mye, og at de derfor ikke kan delta på forestilling. Denne regelen står sterkere jo eldre barna blir.

  • Sukkerholdig mat og drikke er ikke lov.


 

  • Med dette takker jeg JA til plassen.
  • Jeg har lest og godkjent vedlagt reglement
Hvis det er noe spesielt du vil fortelle oss. F.eks. om du kjenner noen som går hos oss fra før, sykdommer, allergier, lese og skrivevansker eller lignende.
Personvernerklæring
Personvernerklæring Les
Ved innmelding aksepterer du samtidig disse betingelsene.
Samtykker
Ja, jeg samtykker i at film eller bilder tatt i forbindelse med aktiviteter i Diorama, og hvor jeg inngår, kan publiseres offentlig av Diorama. 
Samtykke til publisering av film og bilder
Ja, jeg samtykker i å motta elektronisk informasjon fra foreningen angående produkter, tjenester og arrangementer som er relevant i forhold til formålet med medlemskap i foreningen.
Samtykke til elektronisk informasjon
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.